keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Jenna Caloanderin haastajatehistreenit 8.4.2014


Jenna Caloanderin haastajatehis treeneissä 8.4 tehtiin 24 esteen rataa.

Neron kanssa tehtiin toiselle esteelle pakkovalssi pidempää kautta, jotta linja kolmoselle olisi parempi. Tämän jälkeen tein nelosen ja vitosen väliin persjätön ja vitoselle vastakäännöksen. Yritin alussa tehdä 7 putkelle jotain epämääräistä putkijarrua ja keretä tekemään valssia 8 hypylle. Jenna ehdotti, että juoksisin putken päähän jarruttamaan ja sehän toimi tosin hyvin. 8 hypylle tein valssin.

9 putkelle putkijarru ja valmiiksi 10 hypylle. 10 hypyn otin pakkovalssi vastakäännös yhdistelmällä. 11 hypyn olin ajatellut ottavani niistolla lyhyempää kautta, mutta huomattiin, että se näyttää liikaa 3 hypylle. Tehtiin siis siihen back-flap, jolloin Nero oli oikeassa suunnassa 13 hypylle. Siihen tein sylkkärin, josta lähdettiin nopeasti valssiin 14 hypyn jälkeen ja 15 jälkeen toinen valssi. Siitä koiran lähetys putkeen ja putken jälkeen persjättö, josta loppu rata juostiinkin kovaa.

Kaiken kaikkiaan tosi kivat treenit. Nero meni ihan huippuhyvällä vauhdilla ja teki töitä keskittyneesti loppuun saakka. Jenna kyllä keksii tosi nopeasti ratkaisut kaikkiin ongelmiin. Kiitos Jenna huippuhyvistä treeneistä!

T: Katariina & Nero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti