torstai 24. huhtikuuta 2014

Jenna Caloanderin haastajatehistreenit 22.4.2014


Säteen kanssa pääsimme tuuraamaan haastajien treeneihin ja Jennalla oli jälleen todella  kiva rata :). Selitän rataa nyt niin päin, että puomi on vaakatasossa kuva alareunassa.
Ensimmäinen putki sujui ihan helposti siten, että olin itse putken ”yläpuolella” yli putken puolivälin. Tällöin ehti hyvin kääntäämään olkapäällä koiran esteen 3. oikealle puolelle.
Radan haastavin kohta oli ilman muuta pujottelukuvio 5.-9. Aluksi kokeilin siten, että pyöritin Säteen vitoshypyn vasemman siivekkeen kautta, lähetin oikealla kädellä pujottelemaan, tein takaleikkauksen keppien päähän, nappasin Säteen mukaan hypyltä 7. ja lähetin jälleen pujottelemaan ja tein taas takaleikkauksen kepeille. Hyvin toimi noinkin. Sen jälkeen kokeiltiin kohtaa niin, että 5. este ja kepeille lähetys kuten aiemminkin, mutta jäinkin vitoshypyn ja keppien väliin ja tein keppien päässä poispäinkäännöksen ja lähetin Säteen keppien toisella puolella olevalle seiskahypylle. Sieltä sitten vaan uudestaan pujottelemaan. Aluksi Säde tuli seiskahypyn ja keppien välistä, mutta muutaman kerran jälkeen homma sujui jo hienosti. Uskaltaisin jopa käyttää tuota poispäinkäännöstä kisoissakin jos vain hyppy olisi hivenen lähempänä keppejä.

Toinen haastavalta näyttävä kohta on väli 13.-14. Oln täysin varma, että Säde lähtee tuossa keinulle, mutta eipä lähtenytkään. Tein niin, että juoksin siten että este 13. jäi vasemmalle puolelleni ja sitten vaan tiukka ohjaus ja lähetys kohti putken suuta. Liimauduin itse siis aika lähelle putkea.

Puomilta esteelle 18. seviydyttiin hyvin pakkovalssilla ja sitten vaan hirveää tykitystä kohti estettä 20. Jos esteelle 20. halusi ehtiä kunnolla niin 18. piti käydä vaan nopeasti merkkaamassa ja sitten jo täyteen vauhtiin kohti putkea.

T. Riikka ja Säde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti