maanantai 17. maaliskuuta 2014

Jenna Caloanderin haastajatehistreenit 11.3.2014

 
Tällä kerralla Jenna oli tehnyt radan joka oli ohjattavissa monella eri tavalla niin kuin hän itse sanoikin. Itselläni teemana tuntui olevan, miten monessa kohdassa pienen villaisen voi hukata.
 
Alussa päädyin ohjaamaan hypyt 2 ja 3 takaa kiertoina. (Toisena vaihtoehtona ajattelin pakkovalssia hypylle 2.) Hypyltä 3 pieni veto ohjaus hypylle 4 sylkkärillä hyppy 5 ohjaus hypylle 6 valssi hypylle 7 ohjaus kepeille.
 
Reinon ja minun yksi vaikeimmista kohdista oli sitten kepeiltä hypyt 9,10 ja 11 koska Reino ei tee keppejä itsenäisesti tältä ” ns. oikealta puolelta ” ajattelin tehdä persjätön hypyn 9 jälkeen ja päälle juoksun hypylle 11. Aina ei käy niin kuin ajattelee oltiin siis selvästi mukavuus alueen ulkopuolella. Jennalla oli tietysti ratkaisu ongelmaamme eli hypyt 9 ja 10 keppien puolelta työntö vastaisella hypylle 11 näin pääsin hypylle 12 tekemään suunnittelemani niiston. Hypyltä 13 puomille veto putkeen 15 onnistui hyvin muutaman tosi pahan kontakti loikan jälkeen.
 
Sitten päästään suunnitelmaani josta Jenna totesi ettei se sovi mini koiralle tai ei ainakaan kovin monelle. Maxi koirilla se toimi hienosti joten kerron sen aivan sen tähden. Putkesta A:lle lähetys putkeen 17 hypylle18 vastaan otto saksalaisella ohjaus keinulle ja takaa kierto hypylle 20.
 
Reinon kanssa tehtiin sitten Jennan ohjeistuksella. Putkesta A:lle pieni varmistus että Reino lähti kiipeämään  ja vauhdilla putkelle 17 ja persjättö heti putken jälkeen ohjaus hypylle 18 ja keinulle takaa kierto hypylle 20. Onnistui muuten paitsi että putken 17 jälkeisessä persjätössä hukkasin  Reinon aivan täysin ja kerran Reino valitsi kepit A:lta tullessa kun ei ollut minkäänlaista ohjausta putkelle. Persjättö vaihdettiin valssiin niin saatiin matka putkelta hypylle 18 huomattavasti paremmaksi.
 
Tämä päivä ei selvästi ollut meidän parhaimmistoa.
 
Innolla odotetaan seuraavia treenejä.
 
T. Leila & Reino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti