lauantai 8. helmikuuta 2014

Jenna Caloanderin huipputehistreenit 4.2.2014

 
 
 
Pitkästä aikaa päästiin taas Jenna Caloanderin oppiin! Treenitunnelma oli mahtava ja jälleen kerran sain asiantuntevaa opetusta. Sain itsellenikin vielä tietoon nämä asiat:

1. Mitä osaamme


2. Treenattavat pääasiat

3. Treenattavat sivukohteet

4. Miten kehitys on näkynyt ja miten kehitymme tulevaisuutta ajatellen

Treenirata oli mukava 24 esteen kiemura. Teemana oli etenkin linjaukset, joista piti aina löytää siistein ja nopein itselleen. Tämän lisäksi kävimme läpi muutaman ohjaustekniikan mm. saksalaisen oikeat perusteet ja mihin sitä oikeasti tulee käyttää ja missä tilanteissa. Tästä on meille Veikon kanssa hyötyä, koska yleensä olen tottunut kierrättämään, mutta nyt voisi oikeasti keskittyä löytämään ne nopeammat reitit meille.

Saimme onnistumaan todella hyvin 1-8 esteen alun. 5 hypyn kierrätimme takakautta eli “back-flipillä” ja se onnistui upeasti. Kepit leieröitiin. 9-12 saimme hioa hetken aikaa, koska valssini valui koko ajan liian pitkäksi ja vasta kun sain oman asentoni ja liikkeeni rytmitettyä oikein, tuli Veiko lyhyillä kaarroksilla ja tiukasti. Täytyy treenata lisää! 12-16 sujui kuin unelma. Veiko tykitti AIVAN täysiä hallin toisesta päästä toiseen päähän. Jennakin sanoi, että Veiko näytti todella nopealta. 16-20 sujui molemmilta puolilta juostuna hyvin. Veiko luki ohjauksia jo tosi kaukaa ja oli varma olo rataa tehtäessä. Lopuksi teimme vielä yhden puomin loppuun, joka meni melko nopealla tahdilla.

Tosi hyvä fiilis jäi treeneistä. Oli ihana olla reenaamassa Veikon kanssa, kun yhteistyö sujui ja itsekin tein oikeasti töitä. Vähän asennetta peliin niin sitten se sujuu :)

T. Henrika ja Veiko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti